Saturday, May 10, 2014

Bertahun tahun dah?

Assalamualaikum.

Tak sangka hari ni terasa nak bukak blog then tanpa sedar aku tekan ntah apa2 password keluar blog ni. Actually aku dah lama nk start blogging balik tapi asyik tak jadik je sbb nak start kena buat banyak benda kan. Apa benda ntah yang banyak haha.

Ok balik cite asal, aku terbukak blog ni then baca balik cite2 lama aku...time aku kat damansara and single masa tu. Ha-ha! rasa pelik pulak baca blog sendiri sebab serious dah lupa apa aku tulis. tahun 2011 kot weh.

Sekarang dah lain! aku dah ada anak. ANAK wei. Ahmad Idris bin Mohamad Syahril.

Life aku pun dah lain. Macam biasa hidup ada family satu lagi. Bukan family belah aku je aku boleh pikir. Belah sana pun kena pikir jugak. Entah apa pulak yang dieorang pikirkan pasal aku. huhu.

So secara rasminya aku akan aktif berblog balik (konon, we'll wait and see aa)

Kerjaya aku pulak dah berubah. Dari makan gaji ke commission earner. Senang nak jaga Ahmad.

Tapi bila pikir balik ada je benda aku tak puas, menyesal, geram ngan past life aku. Tapi ini sebenarnya lumrah manusia yang memang tak pernah puas.

Sebaliknya aku kena bersyukur ... ya... Alhamdulillah dengan segalanya.

Cuma sekarang aku bertekad, pandang kehadapan, maju kehadapan, chewah kan orang commission earner macam ni hihihihi

ok, bye!

1 comment: